Wie zijn we ?
Dr Mieke Rogge
Ik begon deze praktijk in oktober 2005.
Aanvankelijk deed ik hiernaast heel wat leerrijke nevenactiviteit zoals Kind & Gezin, assisteren in een operatiekwartier, verhoogde kinderbijslag voor de federale overheidsdienst.
Intussen concentreer ik mij nu uitsluitend op de huisartsgeneeskunde en balanceer dit met mijn gezin bestaande uit een echtgenoot en 3 kinderen.
Dr Maaike Verbeke

Ik studeerde af als arts in 2007 aan de universiteit Gent en voltooide erna mijn huisartsopleiding in een groepspraktijk in Ledeberg. Ondertussen heb ik in diverse huisartspraktijken gewerkt en deed ik ervaring op in het CLB en bij psy-consult.

In de zomer van 2015 startte ik de samenwerking met dokter Rogge. Ik wil huisartsgeneeskunde beoefenen met passie en bevlogenheid, maar ook volgens de principes van 'evidence based medicine'.

Ik ben gehuwd en ben mama van 2 flinke zonen. 

Veerle Hendrickx, secretaresse

Vanaf 1 september 2017 versterkt Veerle ons team. Veerle woont in Zwijnaarde en is elke voormiddag tussen 8 - 11u30 aanwezig in de praktijk. 

Visie

 

In huisartspraktijk Molenzicht beoefenen we de huisartsgeneeskunde door wetenschappelijke onderbouwing te combineren met een persoonlijke aanpak, en dit volgens de eigen wensen en noden van elke persoon. Een goed contact en een vlotte samenwerking zijn daarbij fundamenteel.

Dokter Rogge en Dokter Verbeke trachten u in deze filosofie zo goed mogelijk te helpen.

ONZE PRAKTIJK

 
 
Laatste nieuws:

Verlof / Vakantieperiodes

Kerstvakantie 2021-2022

24/12:  in de namiddag enkel dringende consultaties tot 16u, geen avondconsultaties

Week 1:  27/12 -30/12 : dr Rogge verlof, 

Dr Verbeke neemt consultaties over.  

31/12: praktijk gesloten,

vervanging door dr Coleman / Dr Vandenbosch, Laurierstraat 81, 093442242

Week 2: 3/1 - 7/1: dr Verbeke verlof, 

Dr Rogge neemt consultaties over

Veerle aan het secretariaat

Sinds 1 september 2017 werkt Veerle bij ons als secretariaatsmedewerker.  

Gelieve voor de aanvraag van afspraken (indien u dit niet zelf kan via website) of huisbezoeken zoveel mogelijk tussen 8 en 10 te bellen! 

Ook voor bloedresultaten vragen wij u in de voormiddag te bellen. Veerle zal u laten weten of uw labo resultaat in orde is (zij leest onze notitie voor) of dat het nodig is om op consultatie te komen ter bespreking. 

Alle consultaties zijn na afspraak 

Gelieve een afspraak online te boeken of telefonisch (liefst in de voormiddag bellen).

Meer dan de helft van de online afspraken, komen pas de dag zelf beschikbaar om te boeken. Zo kunnen we mensen met acute problemen, de dag zelf nog helpen. 

Aarzel niet om ons te bellen indien u online geen gepaste of snelle afspraak vindt. 

 
Globaal Medisch Dossier (GMD)

Uw globaal medisch dossier bevat al uw medische gegevens zoals operaties, chronische ziekten, lopende behandelingen, enzovoort.


Door een GMD te openen, maakt u een betere individuele begeleiding en een beter overleg tussen artsen mogelijk. Bovendien kunnen wij bij patiënten met een GMD ook op een gerichtere manier preventieve zorg op maat aanbieden.


Voor het aanmaken van een GMD volstaat het dit éénmalig te vragen aan uw huisarts.

Deze zal dan alles in orde maken via elektronische weg.

Uw GMD wordt jaarlijks automatisch vernieuwd tenzij u uitdrukkelijk vraagt dit niet te doen.   

Uw GMD kost u persoonlijk niets.

U geniet dankzij het GMD van een hogere terugbetaling voor een raadpleging of huisbezoek en een volledige terugbetaling van het supplement voor de avondraadpleging.

Tarieven

De artsen in deze praktijk zijn geconventioneerd en houden zich aan de door het RIZIV vastgelegde tarieven.
De RIZIV tarieven worden afgerond.

 

Het overgrote deel wordt door uw ziekenfonds terugbetaald. Patiënten met een medisch statuut via het ziekenfonds betalen enkel remgeld (1 of 4 euro)

Consultatie

 overdag     27 euro

 avond        31.5 euro

Het avondsupplement van 4 euro wordt volledig terugbetaald door het ziekenfonds bij patiënten waarvan wij het globaal medisch dossier beheren.

 
Huisbezoeken

overdag      40 euro

avond         53 euro